Activiteiten

Het jaarlijks terugkerende winterevenement “de Moffentocht” wordt weer verreden.

Zoals elk jaar is de tocht voor iedere fietser toegankelijk, race of ATB, iedereen kan mee!

De afstand is welbekend, ongeveer 40 - 45 km.

Nu hopen dat de koude nog komt, dan kunnen we weer de moffen aan het stuur, winterwanten, beenwarmers, overschoenen, mutsen en de oorwarmers gebruiken.

 Even elkaar weer eens zien, bijkletsen, lekkere snert eten bij café Kleijngeld. Dit met een borrel erbij als opwarmer voor de liefhebbers. De eerste is natuurlijk van de club!

De ‘bijeenkomst’ gaat altijd door. We gaan niet schuiven met de tocht als het weer onverhoopt slecht is / wordt. Dit is lastig voor iedereen i.v.m. allerlei andere afspraken. Ook voor Kleijngeld is dit niet makkelijk. We laten indien het weer slecht mocht zijn ALTIJD via mail kort ervoor weten wat we doen; bijvoorbeeld vanaf 11.00 bijeenkomen bij Kleijngeld, gezellig elkaar weer zien, bijkletsen en snert eten.

 

Hierbij willen we jullie uitnodigen voor:

  • De ‘MOFFENTOCHT’ opzondag 19 januari 09.30 uur

Het jaarlijks terugkerende winterevenement “de Moffentocht” wordt binnenkort weer verreden. Zoals elk jaar is de tocht voor iedere fietser toegankelijk, race of ATB, iedereen kan mee! Aangepaste snelheid! De afstand is welbekend, ongeveer ’40 -’45 km.

Nu hopen dat de koude nog komt, dan kunnen we weer de moffen aan het stuur, winterwanten, beenwarmers, overschoenen, mutsen en de oorwarmers gebruiken.

Even elkaar weer eens zien, bijkletsen, lekkere snert eten bij Franc & Yvonne. Dit met een borrel erbij als opwarmer voor de liefhebbers. De eerste is natuurlijk van de club, proost!

De ‘bijeenkomst’ gaat altijd door. We gaan niet schuiven met de tocht als het weer onverhoopt slecht is / wordt. Dit is lastig voor iedereen i.v.m. allerlei andere afspraken. Ook voor Kleijngeld is dit niet makkelijk. We laten indien het weer slecht mocht zijn, ALTIJD via mail kort ervoor weten wat we doen; bijvoorbeeld vanaf 11.00 bijeenkomen bij Kleijngeld, gezellig elkaar weer zien, bijkletsen en snert eten.

Tot maart 2020 worden weer de bekende wintertochten van WtcZijtaart gehouden.

Woensdag: Vertrek 13.00 uur vanaf het Pieter Breughelplein te Veghel

Zondag :      Vertrek 09.30 uur vanaf Café Kleijngeld te Zijtaart

 

Het actuele weer in Oost Brabant

 

 

Tochten 2019

Via onderstaand buttons zijn de overzichten van de tochten 2019 te downloaden.

Woensdagtochten Senioren zaterdagtochten Zondagtochten

Via onderstaand button kun je het overzicht van pauzeadressen 2019 downloaden inclusief telefoonnummers

Pauzeadressen


Hieronder zijn de tochten die door WTC-Zijtaart de afgelopen jaren zijn gereden in GPX formaat te downloaden. (met dank aan André van Zuthpen)

 

GPX-bestanden tochten afgelopen jaren