Aftrap nieuw fietsseizoen op zondag 22 maart 2020

Wegseizoen 2020 WTC ZIJTAART van start.

Op zondag 22 maart a.s. om 9.00 uur start het nieuwe toerseizoen van WielerToerClub-ZIJTAART.

Graag nodigen wij iedereen die de wielersport wil beoefenen en lid wil worden van WTC Zijtaart uit om met ons mee te fietsen. We starten bij ons clubhuis café-zaal Kleijngeld in de Pastoor Clercxstraat in Zijtaart. De eerste ritten gaan over een afstand van 70 tot 75 km. Daarna loopt de afstand langzaam op naar 80 à 90 km. De heren rijden in 4 groepen, waarbij elke groep haar eigen snelheid hanteert. Daarnaast hebben we ook een damesgroep.

Elke week rijden we een andere tocht, waarbij alle groepen zoveel mogelijk gezamenlijk pauzeren bij hetzelfde pauzeadres. Na de tocht is er gelegenheid nog even gezellig na te kletsen in ons clubhuis.

Naast de wekelijkse toerfietstochten organiseert WTC-Zijtaart jaarlijks enkele evenementen of activiteiten, zoals de Klaver van Brabant, de fietscross voor de jeugd van de basisschool, het fietsweekend, de ATB-veldtoertocht.

Voor de liefhebbers is er de gelegenheid om deel te nemen aan diverse binnen- en buitenlandse toertochten en klassiekers.

Heb je interesse om mee te fietsen en lid te worden van WTC Zijtaart, neem dan een kijkje op onze website www.wtczijtaart en klik rechtsboven aan om een indruk te krijgen van onze mooie vereniging.
Tot ziens op 22 maart om 9.00 uur in Zijtaart.