WTC Zijtaart goes offroad..

Naast mooie tochten op de racefiets gaat WTC Zijtaart binnenkort ook mountainbike- en gravelritten organiseren. Ben je daarin geïnteresseerd? Wil je meefietsen als introducé?

Mountainbike

Voor de mountainbike gaan we gezamenlijk rijden op de gebruikelijke (en minder gebruikelijke) routes en singletracks in de omgeving. Daarnaast willen we ook een keer meedoen met een tourtocht bij een andere vereniging. En misschien kunnen we ook gezamenlijk een route/tocht rijden verder weg (Loonse en Drunense Duinen, Rijk van Nijmegen, Dorst of Utrechts Heuvelrug). En het zou natuurlijk helemaal leuk zijn als je "onbekende" singletracks weet in de omgeving. Het streven is om tochten te fietsen tussen de circa 40 en 60 kilometer. 

De mountainbiketochten zijn over het algemeen technischer van aard en daarom minder geschikt voor een gravelfiets.

Gravel

We hebben al een mooie database van tochten in de omgeving Zijtaart/Veghel. Uit deze collectie zullen we routes fietsen van circa 50 kilometer langs mooie gravel/zandpaden in de omgeving.  De gravelritten kunnen natuurlijk met een gravelfiets gereden worden, maar natuurlijk ook met een MTB.

Samen

Alle ritten worden gereden onder het motto samen uit, samen thuis. En zijn natuurlijk geschikt voor iedereen (jong/oud, man/vrouw). Afhankelijk van de afstand en de omgeving zal er onderweg een koffiestop zijn. Vertrek zal zijn rond 8.30/09.00 uur in de ochtend vanuit Zijtaart en/of Veghel. 

Meer weten?

Stuur een email naar ons met daarin je naam en telefoonnummer. Wij nemen dan snel contact met je op. Ons email adres is: secretariaat@wtczijtaart.nl.

Bestuur WTC Zijtaart