Fietsenwinkel veldtoertocht Zijtaart 26 nov 2017

De Fietsenwinkel Zijtaart – Veldtoertocht 2017 
Op zondag 26 november 2017 organiseren wij de populaire MTB-tocht  “De Fietsenwinkel Zijtaart - veldtoertocht”. Iedereen die graag fietst en in het bezit is van een MTB-fiets of veldritfiets en helm kan deelnemen aan deze tocht!

Route:                        onverhard, afwisseling van brede paden en technische singletracks

Drie afstanden:         32km, 44km en 53km. 

Pijlen:                          Alle routes zijn eenvoudig te volgen middels duidelijke pijlen, dit in plaats van linten!

Fotoservice:               (bijna) alle deelnemers kunnen hun actiefoto binnen enkele dagen gratis downloaden.

Reacties van deelnemers voorgaande jaren!!

Heel mooie afwisselende route.  Super georganiseerd.  Echt lekker gereden en met die pijlen hoef je echt na te denken. Vooral de afwisseling is leuk tussen technische en heel snelle stukken. Vooral bochtenwerk bij singletracks is heel leuk. Ik rij regelmatig ook in deze bossen, maar toch weer nieuwe mooie paden gezien.

Ieder jaar houden wij rekening met opmerkingen van de deelnemers en proberen de tocht afhankelijk van de weersomstandigheden zo aantrekkelijk mogelijk te maken. 

De tocht gaat voor het merendeel over onverharde brede paden en singletracks door de bossen van het Lijnt, Mariahout (extra lus 53km), Vressel (extra lus 53km), Moerkuilen, Eerde (44 en 53km) en Logtenburg. Over vaste mountainbikeroutes, unieke paden en verbindingsroutes uitgezet door de leden van WTC Zijtaart. Ook dit jaar worden er foto’s gemaakt van (bijna) alle deelnemers welke u binnen enkele dagen gratis kunt downloaden van de website www.wtczijtaart.nl

Halverwege de tocht is er een pauzeplaats ingericht met drinken, koek en fruit. Na de tocht is er gelegenheid om te douchen en de fiets af te spuiten.

De weersverwachting is goed; “droog met een zonnetje ??”  


Na de tocht kunt u nog gezellig napraten bij Café-zaal Kleijngeld onder het genot van een donker biertje, worstenbroodje en/of soep.

NTFU leden; scan en go inschrijving om razendsnel van start kunnen gaan. 

Voor wie:                    Iedereen met een gezonde conditie, mountainbike en helm

Wanneer:                    op Zondag 26 november 2017 tussen 08:00u en 10:00u 

Wat kost dat :               € 4,00 (NTFU/KNWU leden € 3,00) deelnemers < 16 jaar € 2,00

Waar:                          Café-Zaal Kleijngeld, Past. Clercxstraat 53-55, Zijtaart